CoffeeLife

coffeelife_logo_v3

Η Coffeelife είναι μια δυναμική, διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, με ειδίκευση στον τομέα της HO.RE.CA.  προμηθεύντας όλα τα μεγάλα brands σε καφέδες και ροφήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία μας 100% ελληνική, προμηθεύει από ξενοδοχεία και αεροδρόμια έως καφεκοπτεία και χώρους εστίασης, καφέδες, σοκολάτες, τσάγια, ροφήματα, μηχανές, εξοπλισμό και πολλά άλλα.

Στο παραγωγικό κομμάτι πρωτοτυπούμε με δικά μας πιστοποιημένα προϊόντα, μοναδικά τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Τα προϊόντα παραγωγής μας, είναι gourmet σε μοναδικές premium πατενταρισμένες συσκευασίες και αποτελούν ιδανική πρόταση τόσο για τον Έλληνα καταναλωτή, όσο και για τον ξένο τουρίστα που κοντά μας ανακαλύπτει μια άλλη Ελλάδα που καινοτομεί και πρωτοπορεί.

Διαθέτουμε ένα μοναδικό προϊόν το Αθωνίτικο Χαρμάνι, έναν ξεχωριστό ελληνικό καφέ με συνταγή από τον Γέροντα Σπυρίδωνα της σκήτης της Μικρής Αγίας Άννης του Αγίου Όρους σε διαφορετικές εντυπωσιακές συσκευασίες, είτε προς κατανάλωση είτε δώρου, διαθέτοντας στην αγορά κάτι μοναδικό.

Έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά από τσάγια και μπαχαρικά, σε μεγάλη ποικιλία, συσκευασμένα σε καταπληκτικές γυάλινες συσκευασίες, με χειροποίητο βουλοκέρι, ή ακόμη και μέσα σε συσκευασία πάπυρου, που πραγματικά εντυπωσιάζουν τόσο για την ποιότητα τους όσο και για την εντύπωση που προκλούν πάνω στο ράφι του επαγγελματία που τα διαθέτει στους καταναλωτές.

Η σειρά προϊόντων της Coffeelife σε καφέδες φίλτρου και σοκολάτες παραγωγής μας είναι εκτός ανταγωνισμού συνδιάζοντας απίστευτη ποιότητα και γέυση με πραγματικά χαμηλή τιμή για τον καταναλωτή.

Η εταιρία μας, η COFFEELIFE, έρχεται με ένα νέο αφήγημα στην ελληνική αγορά, να βοηθήσει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και στην διάκριση αυτών που θα συνεργαστούν και θα στηριχθούν από αυτήν. Ενημερωθείτε από τους συνεργάτες μας.